Najnovšie recenzie zo sekcie Fotopasce
- Použitie sim karty na miestach bez internetu
Dobrý pomer cena/kvalita.
Pošle 10mms a prestane posielať otvorím fotopascu všetko v poriadku potom zase pošle zopar mms a stále dookola pošle nepošle ešte ju týždeň vyskúšam a pojde na reklamáciu neda sa na ňu spoľahnúť!!
Reakcia značky EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Obraťte se na nás prosím prostřednictvím naší technické podpory na adrese: [email protected] , kde Vám rádi pomůžeme se zprovozněním fotopasti. Pokud by se skutečně jednalo o vadu fotopasti, rádi Vám pomůžeme s přistoupením k reklamaci.
Přeji Vám hezký den.
Fotopasca nedrzi vydrz ktoru mal predchadzajuci model a v jemne horsom teréne pri 25% signále neodosiela fotly.
- Funguje dobre
dobrá kvalita za dobrú cenu
- Doručenie Slovenskou poštou pre tovar som si musel ísť osobne na poštu.
Neodporúčam nikomu, fotopasca večer ide a ráno je už zamrznutá. Po vypnutí znovu ide,ale iba pár hodín. Je to ozaj tovar hodný svojej ceny, za málo peňazí málo muziky.
Reakcia značky EVOLVEO
děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností.
Velmi nás mrzí, že máte s provozem fotopasti potíže. Obraťte se na nás prosím prostřednictvím naší technické podpory na adrese [email protected] , jejímž prostřednictvím Vám pomůžeme se zprovozněním fotopastí nebo v případě vady zařízení s přistoupením k reklamaci.
Přeji Vám hezký den.
pekne fotky
- Solárny panel
- Detektor pohybu nereaguje dobre a na malú vzdialenosť
- Nezaznamená má zakaždým, keď prejdem popred ňu
- Zatial v skúšobnej dobe
- Najlepšie.
Za denneho svetla pekne. brilantne farebne obrazky.
Za tmy, zatial sa nevyjadrujem, nedostal som uspokojive vysledky, alebo dokonca nijake vysledky.
Pritom sledovanie nocneho zivota v mojej zahrade som povazoval za prioritu.
- kvalitne foto a video na pomer ceny vyrobku
- jednoduché ovladnie
- dlho sa pripaja na wifi
- troska neskora reakcia na pohyb kym urobi záznam
- totalne primitivny software ktorý nepatri do tohto storočia
ide len 2 tyzdne tak uvidime. Katastrofalny software na urovni rokov 1980. To ale nesúvisí s fotopascou ako výrobkom
- kvalitné snímky
- jednoduchá obsluha
- Pomer cena kvalita paráda
- Kvalitné foto aj v noci
- Dlhá výdrž batérií video aj zo zvukom
- Prehľadný návod
- funguje ako má
- Lacné
- Spokojnost S tovarom vsetko bolo ok
Funguje ako ma,rozlíšenie super aj v noci
Namontované zatiaľ funguje ako má. Dobrá viditeľnosť obrázku - záznamu aj v noci.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »