Najnovšie recenzie zo sekcie Fotopasce
Nebol mi dodnes doruceny
nekvalitna fotopasca,ktora sa kazi. servis je nespolahlivy.
- Prijateľná cena
- Mohla by mať lepší prisvit
Vyskusany, funguje ako ma
- Róby dobre fotky aj v noci
Ešte nemám dôkladne vyskúšané.
Fotopast nebyla a skladě takže mi žádná nepřišla.
- Video seká,inak spokojnost.
Fotopascu mam velmi kratko,funguje podla predpokladov. Pri prehravani videa to seká.neviem cim to je.IR svetlo je dost viditelne v porovnani z inou kamerou. Inak uplna spokojnost. Je celkom malicka da sa dobre zamaskovat.mozem len odporucit aj cena je prijatelna. Urcite budem kupovat este aspon jednu.
- Slovenské menu, k fotopasci boli aj baterky a pamatová karta.
- jednoduché nastavenie, ovládanie pomocou aplikácie cez telefón, denný report, pomerne dobré fotky.
- Od odfotenia príde fotka na mail do 3 minút
- Odošle len jednu fotku zo série ( nastaviť sa dá max 5 na jednu sériu) nefunguje ako časozberná fotopasca a fotopasca na senzor naraz.
Fotopasca vydržala na AA batérie cca 200 fotiek, dátumovo to bolo od 2.12 do 23.12. Na zlepšenie výdrže som dokúpil externý akumulátor Fukawa a teraz vydrží cca 1000 fotiek. Spotreba dát cca 1mb na 10 fotiek, posielam si fotky na mail, Kúpim si ešte jednu.
- Pomer cena - vybavenie
- veľmi jednoduché nastavenie a ovládanie
- absencia zoom
- prísvit pri sérii fotiek
Robí celkom dobré fotky aj v noci, ale chýba priblíženie (ZOOM) priamo v teréne. Pri nastavení som testoval jednotlivé snímky, sériu snímok a kombináciu snímky/video. Pri sériových snímkach som voľným okom zachytával "neviditeľný" prísvit čo ale pri jednej snímke na spúšť bolo v poriadku. Pre bežné používanie však postačí.
- Vysoka kvalita fotiek
- Male rozmery
Fotopascu wachman king som potreboval na diviaky. Fotopasca tym ze ma Male rozmery som mohol zavesiť ba strom a nebolo ju vydiet. Dokupil som si hacom.sk aj externý napajaci set a nemusel som chodit stale menit tuzkove baterie. Mozem len odporučiť
- Malé rozmery
- Veľmi pekné fotky
- Slovenské menu
Fotopasca je velmi spratna. Potreboval som ju na kunu ,co mi velmi dobre poriesilo problem. Robi velmi kvalitne fotky . Fotopascu mozem len odporučiť.
- Jednoduché nastavenie, menu v slovenčine
- Symboly na nastavenie fotopasce sú slabšie viditeľné
Celkom slušná fotopasca, vyhotovuje kvalitné fotky aj videa.
Za jeden deň baterky boli vybite. AA Akaline Battery.
spoľahlivosť
- za sedem dní spotrebovala 21 ks bateriek a poslala cca 15 záberov. Kúpa bol omyl , ostatné fotopasce mi slúžia bez problémov.
Pascu som nainštaloval , ale chýba mi pri nej slovenský návod , čo by malo byť samozrejmosťou. Inak ako tak beží.
- Spoľahlivý
- Primeraná cena.
- Pekné fotky, aj v noci.
- Výdrž batérií je podľa mňa veľmi dobrá.
- Kamufláž farba pekne splýva s prostredím.
Fotopasca sa mi zapáčila a odporúčala som ju aj okoliu. Reaguje na každý pohyb, fotí dobre. 12 ks batérií je síce dosť, ale vydržia dlho (asi záleží aj od značky batérií). Som rada, že som si túto fotopascu zakúpila. Pracuje ako má, som s ňou spokojná.
Produkt skúšam, zatiaľ OK.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »