Najnovšie recenzie zo sekcie Fotopasce
- jednoduchá obsluha
- kvalitný záznam
- on line zábery v mobile
- Jednoduché nastavenie
- Pasca je tenka lahka jednoduche menu pekne fotky aj v noci
- Neukazuje spravne teplotu aj ked je teplo stale je na displeji -10
Mám omnoho drahšie fotopasce a táto sa im kvalitou fotiek vyrovná. Na pozorovanie zveri odporúčam. Zvieratá ako: jelenia zver a diviača zver na prísvit v noci absolutne nereagujú. Za tie peniaze je fotopasca úplne super.
- Shit
- Po doručení a rozbalení z e-shopu www.elektronicky-obojok.sk bolo zistené, že sa samovoľne pohybuje vnútorný filter šošovky až natoľko, že bráni snímaniu obrazu - myslím, že to slúži ako priehľadný krúžok proti osvetleniu slnkom vo vnútri fotopasce. Po vyrozumení e-shopu mi povedali, že to je normálne. Po tomto ich argumente bola fotopasca zaslaná naspäť.
- malá kamera, dá sa šikovne namontovať - dlhé popruhy.
- denné snímky sú pekné ostré, nočné asi podľa možnosti - ale vidieť, čo sa deje na snímanom priestranstve
zatiaľ nič, ale nabudúce skôr zainvestujem viac, a kúpim aj s wifi.
Moderná foto pasca, ktorá splnila všetky moje náročné požiadavky.
Má všetko čo potrebuje......
- vyhodny obchod
- DOSTATOčNý PRIESVIT
Vyhodna cena a dobra kvalita produktu uz som vyskusal a som maximalne spokojny.....
- ešte ho nemám vyskúšaný,ale verím,že bude dobre pracovať...a ďalej je to veľmi priaznivá cena
Má slovenský návod a české menu
- kvalita zodpovedá cene
- je uvedené, že tam majú byť baterky. V krabici je ich 8, fotopasca ich ale potrebuje 12
Reakcia obchodu Efotopasce.sk
Ďakujem za pozitívnu recenziu, čo sa týka tých bateriek tak táto fotopasca potrebuje 8 bateriek, teda toľko koľko vám prišlo
- malé
- dobrá výdrž
- perfektne fotí
- kvalitné video
- mám ju už 3 roky a úplná spokojnosť,keby som ja vlastnou nešikovnosťou nezlámal klipsu na zatváranie,nemenil by som
- nepoznám
po 3 rokoch,idem vymeniť,ale za stejný typ,lebo som s nou velmi spokojný
- Je mala.
- Nedavaju k nej navod iba navod ako zapnúť wifi. Vynechava zabery ,
Cena a veľkosť je super, ale už by som si ju nekupil radšej si priplatím.
- Splna moje ocakavania.
Zatiaľ som spokojný s testovaním funkčnosti.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »