Najnovšie recenzie zo sekcie Fotopasce
- Podľa zverejnených parametrov kvalitné zábery,nabíjatelné akumulátory,dobrý dosah.
- Málo ovládacích prvkov oproti iným FP a preto komplikovanejšie nastavovanie.
Manuál je ako z inej FP,sú tam uvedené informácie ktoré FP vôbec nemá a kto nemá žiadné skúsenosti z fotopasciami bude mať problém z nastavovaním.Napríklad,píše sa o tlačítku OK ktoré nie je na FP takto označené.V stati spravovanie fotografií sa píše,nastavte fotopascu do režimu TEST/SETUP s stlačením tlačidla POWER zobrazte obrázky.Ale takéto tlačidlá sú tam neni.Ďalej v stati Nastavenie heslá ale FP túto funkciu nemá.V manuáli v tabulke nastavení funkcií sú funkcie uvedené ináč ako na obrazovke FP.Môj dojem je asi taký,že ten kto písal manuál túto FP nepoznal a aj keď FP môže byť pre niekoho dobrá tak manuál je zmetočný.Na moje niektoré otázky v predajni nevedeli odpovedať takže predajca nevie čo predáva a to nie je dobré.
Mám ju na stráženie objektu tak zatiaľ ide ako má ľahké ovládanie rýchle fotky aj ich doručenie
celkom dobrá len vidieť prisvecovanie
- treba zohnať starší typ karty , na doporučenú nereaguje....
Zle som vložil sim kartu a teraz ju neviem vybrať a napraviť,takže výrobok nemôžem odskúšať a tým pádom sa ani pozitívne vyjadriť.
- malá šikovná a robí pekné zábery
- Dobrá kvalita videa aj fotky
- Jednoduché menu
- Silný prýsvit neviditeľný okom
- Slabý zvuk videa.
- Dobrý výrobok za dobrú cenu. Dobré foto aj v noci.
- Spokojnosť s výrobkom.
- Nie veľmi dobrý návod na spustenie odosielania MMS. Treba hľadať na You tube. Nie je to nevýhoda fotopasce.
za tú cenu dobrý výkon
priemerné fotky, zložité nastavovanie, poruchovosť
Reakcia značky EVOLVEO
Nastavení má celkově 3 základní parametry: rozlišení, citlivost a režim. Žádné složité nastavování není potřeba. Rozšířeným nastavením můžete samozřejmě upravit a vyladit požadované volby, ale vše je v základu připraveno pro běžné použití. Nastavení je v CZ i SK. Zvýšenou poruchovost u tohoto modelu neevidujeme. Pokud se s námi podělíte o konkrétní připomínky které jste během nastavení řešil na email [email protected] budeme rádi a pomůže nám to vylepšovat naše produkty.
Pěkný den
škoda peňazí
Reakcia značky EVOLVEO
Dobrý den, děkujeme za recenzi, bohužel neuvádíte co Vás na fotopasti zklamalo, budeme rádi, pokud nám pošlete podněty na zkvalitnění našich produktů na email [email protected] Pěkný den
za tú cenu veľmi priemerná fotopasca, čakal som viac
mám už druhý kus z tejto značky,robí skvelé foto a aj vzdialenosť je dostačujúca,môj názor je ,že je to jedna z najlepších fotopascí vo svojej kategorii
zatial super
Za tie MPx vyborna cena, nocne snimanie tiez prekvapive, jednoducha obsluha, potesila ma USB redukcia k mini sd kartam. Mohlo by to mat sirsi zaber nez 90stupnov.
Objednavka zrusena
- Už som používal tento typ, mám s ním dobré skúsenosti, pomer cena a kvalita je výborný.
- Návod v malej, zle čitateľnej forme, všeobecný, obsahuje aj to, čo tento typ neponúka.
Na zaklade odporucania kamarata.Doteras funguje na vybornu.Odporucam.
- Je ako hračka
Som pracovne mimo domova, zásielku som ešte nevidel.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »