Najnovšie recenzie zo sekcie Fotopasce
- Mam podozrenie, ze kamera bola pouzita. Ked som vlozil sim kartu, tak mi neslo odosielanie. Po zistovani chyby som nakoniec sa rozhodol na uplny restart kameri a az potom mi naskocila.
- Eśte veľa skúsenosti nemám, ale rozhodne lepší aký som mal predtým.Hlavne môžem nastaviť podľa seba , čo potrebujem.
- spolahlivost
super fotopasca
- Spokojnosť v danej cene
- dlhá výdrž-12 batérii
- Dosť výrazne prepaly za slnečného počasia, ale nebo neriešim.
doporučujem
Pracuje dobre.
Som spokojný.
Zakúpil som si aj napájací zdroj zo zásuvky.
Prepadak....baterky pri mínus dva vydržia deň max 20 foto zamrzne potom jubtreba nanovo zapnuť vypnuť ....foti neskoro záber prázdny.....
Reakcia značky EVOLVEO
při nízkých teplotách záleží na nastaveném režimu a typu zvolených baterií, pokud zvolíte baterie například alkalické, které nezvládají nízké teploty a mají velký pokles napětí není chyba fotopasti, že se vypne. Do nízkých teplot jsou vhodnější například lithiové baterie, a je dobré promyslet zvolený režim v nízkých teplotách , protože spotřeba v mínusových teplotách je enormní (ostatně jako u všech elektronických zařízeních od telefonu po fotopasti...). Pokud máte potíže, že na snímku není zachycen pohyb je nutné upravit citlivost případně kontaktovat kolegy na technické podpoře [email protected]. Všechny tyto vlastnosti a nastavení jsou uvedeny v manuálu. Mrzí nás vaše hodnocení, a dojmy ze zařízení, ale nepřijde nám vzhledem k popsaným problémům relevantní. Pěkný den
- Spokojný.cena kvalita super.mozem len odporúčať
- Po správnom nastavení slušné fotky a videá (len sa stým treba vyhrať).fakt cena slušná a kvalita nad očakávania.odomna palec hore. Aj keď som nemal možnosť porovnať s iným produktom.ok.
Stelovanie na dialku v ang.jazyku!!!!
- Vyzerá pekne.
- Nefunguje aj keď je nová.
- Žiadna podpora.
- (Prešlo 72h od napísania správy na HelpDesk a zatiaľ žiadna odozva.)
Nová fotopasca a nefunguje. Nedá sa na nej nič nastaviť, nedá sa vojsť do menu. Nedajte sa zlákať dobou cenou - NEKUPUJTE.
Reakcia značky EVOLVEO
žádný nevyřízený dotaz na našem helpdesku neeviduji, dáváte recenzi anonymně, takže nemohu dohledat žádnou komunikaci, v případě potíží mě kontaktujte na email [email protected] nebo shlédněte tento podrobný video návod: https://www.youtube.com...
Pěkný den
- dobrá cena na gsm verziu ale čo s toho ked moja od nova nefunguje ???
nereaguje predajca na reklamáciu ktorú som odoslal na mail ktorý si sami uviedli na stránke...
Reakcia značky EVOLVEO
Dobrý den, podle vašeho emailu z objednávky jsem nikde v naší schránce Váš dotaz nedohledal, podle informací na našem webu, máte v případě potřeby kontaktovat technickou podporu vyplněním tohoto formuláře: https://eshop.evolveo.sk/helpdesk/ kde standardně odpovídáme do 24 hodin. Pokud máte potíže s nastavením, doporučuji shlédnout náš podrobný video návod nebo kontaktovat podporu na uvedeném formuláři. Pěkný den.
Jednoduché ovládanie. Za túto cenu veľmi slušná kvalita výstupov. Kupovala som na základe dobrej skúsenosti príbuzného. Odporúčam aj pre menej technicky zdatných.
Zatiaľ som to neskúšal. objednával som tento typ najmä preto, lebo tam idú len 2 nabíjateľné batérie, ktoré si ale treba zakúpiť zvlášť a sú dosť drahé. Ale oproti iným druhom kde je treba použiť napr. 8 tužkových batérií a je otázka, ako dlho vydržia je toto oveľa lepšie riešenie.
- postačujúce rozlíšenie
- nie je náročná na batérie
- jednoduché a prehľadné menu s širokou možnosťou nastavení
- jednoduchý úchyt remeňom
- dobrá úroveň obrazu aj v noci
Jednoduchá fotopasca, maximálne spĺňa účel, na ktorý je určená a zodpovedá cene a popisu produktu. Má široké možnosti nastavenia funkcií. Senzor je dostatočne citlivý s možnosťou nastavenia úrovne citlivosti.
- diaľkové ovládanie mobilom
- výberne fotografie
človek musí pochopiť štruktúru nastavenia fotopasce, ináč pracuje tak ako píše výrobca - spokojnosť
Celkom pekné snímky za tú cenu a funguje spoľahlivo.
- Zatiaľ je v štádiu zisťovania , inak ok
- Musíte prísť na to sami, v návode je málo
- Zatiaľ funguje ako má
Chýba podrobnejší manuál , inak ok
Nevýhoda, že sa nedá prehrať zaznam v kamere , alebo sme zatiaľ nato neprišli . Keď sa dá pamäťová karta do počítača, tak pekne vidno záber aj snímku
Zatiaľ krátko používaná takže doteraz spokojnosť
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »