Najnovšie recenzie zo sekcie Fotopasce
- malý, nenápadný, lacný,velmi dobrá kvalita fotiek
- nizka kvalita fotiek prezeraných vo fotopasci,menší uhol záberu
malá, lacná fotopasca korá sa dá kdekolvek pripevniť s dobrou kvalitou fotografii a aj videí
- Kvalita fotiek a nocne osvetlanie je super.
- Mozno to bol chybny produkt ale:
- Na najvyššej sile snimania pir senzor nereagoval vzdy.
- MMSky posielala len sem tam. Chovalo sa to nahodne.
Za takuto cenu som cakal kvalitu a nie čìnu.
- kvalita záznamu
- nakoľko má viacero možností nastavenia, chvíľku trvá, než nájdete to najvhodnejšie, ale potom už je to v pohode
Chce to trocha trpezlivosti, ale výsledok je veľmi dobrý
- Za tú cenu slušná kvalita.
- žiadne
Odporučím aj zmámim a ukáže čas ako sa osvedči v práci..
som spokojný
- Zatiaľ ma fotopasca nesklamala som spokojný, pomerne dlhá výdrž batérie, slušne fotky a videá, prijateľná cena a kvalita prevedenia.
- Žiadne
- Pekne foto cez den a vela fotiek.
- Infra -noo
Produkt v pohode za tu cenu.
- Dlhá výdrž bateriek. Používam tieto kamery pre časozberné snímanie na stavbách a pri non-stop prevádzke za mesiac fotenia každých 10 minút ( aj v noci) baterie neklesli pod 40%
- Slaba čitatelnosť displeja za slnka.
Nemal som v rukách drahšie modely ale myslím že na svoju cenu slušný výsledok
Chcela som tento produkt a osvedčil sa na výbornú
- nic
- zly odstup signalu od sumu zrejme cip malych rozmerou
- zle fotografie cez den v noci nepouzitelne uplne zasumene horsi obrazovy vistup ako z prvich kompaktov staci pozriet aky maju tieto fotopasce pomer predajnosti na
- bazosi oproti inym znackam
som rad ze som ju mohol vratit teraz mam na odporucanie kamenneho obchodu inu znacku
- akurat ze foti cena
- kvlita 0bodov DOPLATIT A KUPIT NIECO LEPSIE nebudem tu robit reklamu inym ALE TOTO NEODPORUCAM totalne sklamany!
nekvalitna
- 100% foto & video dosvit dialka snimania kvalita snimok cez den a v noci a dobry zaznam zvuku pri videu....kupit poriadne nabijace baterie a fotopasca vydrzi velmi dlho aj *MESIAC* na horach v zime hovorim z vlastnej skusenosti
- nic
odporucam kupit pomer cena a super kvalita
- Celkom slušná kvalita fotiek cez deň. V noci je to slabšie
Momentálne testujem zariadenie, ťažko sa viem k tomuto bližšie vyjadriť.
- ťažko nastaviteľný, na inštalačnom cd sa nedá nastaviť iný mobilný operátor iba ten predvolený
- cena kvalita
spĺňa moje požiadavky
- kvalita fotiek
- nove vylepšenia
- veľkosť
Som spokojný s touto fotopascou ,odporučam.
ScoutGuard SG520
Pridané: 20. septembra 2016
(naposledy upravené 20. septembra 2016)
Zakúpený v Wilde
Zatiaľ to beží ako hodinky. Spokojnosť.
- Spĺňa požiadavky aj náročnejšieho spotrebiteľa
- Žiadne
Dobrá pomôcka na stráženie napríklad domu, záhrady a pod. Nemá takmer žiadne chyby. Dobrá viditeľnosť v noci - až 20m i viac. Kvalitné video zábery. Cez deň "ustráži" objekt aj na vzdialenosť 50 metrov, možno i viac. Kvalitný výrobok.
- je maličká
- pekne fotí
- funguje
je maličká a super
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »